Trädgårdsskötsel

Sitter i svalkan på altanen och tar igen mig. Jag är vrålhungrig och ska straxt göra mig något att äta. Måste bara andas lite först.

Nu har jag storrensat bland mina växter på tomten. Jag har klippt och sågat ner grannens buskar som hängt över hela vårt staket och täckt tomten nästan två meter in. Jag vet inte vad som gäller regelmässigt med den biten, men det som hänger över min tomt måste jag få rensa bort. Så det har jag gjort. Fick till och med såga ner två mindre träd på kuppen. Lönn.

Sågat ner syrenen i hörnet som var död och ser att nya skott kommer upp. Klippt mitt äppelträd färdigt, som buskat till sig alldeles väldigt i år. Måste vara klippningen från förra åtet som gav den växtkraft.

Rensat bort alla döda blommor ur min astilbe. Och kapat ner en schersmin som står tokigt till och som jag aldrig velat ha egentligen.

Säkert gör jag många fel och klipper för mycket och på fel sätt och fel tid. Jag går på känsla och google. Tycker i alla fall att det ser bra ut och jag var helt dyblöt av svett när jag var klar.

Nu känner jag mig som en äkta trädgårdsmästare. Så nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s